OVER MIJ

 

JUST HAVING FUN...


Muziek zit in mijn DNA, in hart en nieren een zangeres en entertainer. Daarnaast ben ik de zingende Babs en voltrek ik het huwelijk als zelfstandig trouwambtenaar en zing tijdens de trouwceremonie, tijdens de taart & toost of het diner. Twee geliefden te mogen trouwen, dat is een feestje! En ja, ik ben ook een bevlogen zang- en vocal coach, die heel ver gaat om jou te helpen in jouw reis naar beter zingen...daarvoor bezoek je tenslotte toch deze website. ;-)


HOE HET BEGON

Mijn zangcarrière begon in de kerk. Als tienermeisje zong ik in een meidengroepje... Ik was me er totaal niet van bewust dat ik een talent had om te zingen. Ik had ook niet de ambitie om iets te gaan doen als  zangeres. Maar het ging me makkelijk af en steeds vaker mocht ik solopartijen zingen. Dat vond ik best leuk om te doen. Later kreeg ik gigs in achtergrondkoortjes, ik ging optreden op als zangeres in een jazzformatie, in gospelgroepen en in een duo. Nu ben ik al jaren en jaren ervaring als solist op verschillende podia.


AND THE WINNER IS....

In 2013 drong het pas echt goed tot me door dat ik écht kon zingen :-) Ik behaalde de halve finale in een talentenshow. Daarna veranderde er veel voor mij. Na deze ervaring trok ik mijn eigen plan en ging mijn eigen koers varen. Ik voel mij een bevoorrecht mens die doet wat ze leuk vindt en leuk vindt wat ze doet. En het geeft mij elke keer weer het gevoel dat ik "The Winner" ben!  


MIJN TRAINING

Mijn opleiding heb ik vooral uit de praktijk als zangeres.  Aan de Schumann Akademie heb ik een deeltijdstudie lichte muziek gevolgd. Daarna ontwikkelde ik me verder aan de hand van cursussen, CVT en EVT trainingen, workshops en andere trainingen op het gebied van de stemvorming en -ontwikkeling als ook op het gebied van coaching. Dat alles gebruik ik om vocalisten zoals jij, te helpen het beste uit zichzelf en hun stem te halen. Zingen doet wat met je!

Dus, waar wacht je op... Stuur me een berichtje en kom zingen!