LESSEN

Als je meer wilt dan alleen zingen onder de douche...


ELK VOGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS...

WAT VOOR ZANGER BEN JIJ?

Iedereen kan zingen. Als je een stem hebt, kun je zingen. Daar ben ik van overtuigd. Maar heb jij je stembanden wel onder controle? 

 

Ben jij een zanger die vindt dat ie geweldig kan zingen onder de douche,?  Of ben jij een levende jukebox en zing jij keihard mee met alle liedjes in de auto? Of ben jij meer het type rockster tijdens het koken of schoonmaken? Misschien ben je iets serieuzer en zing je solo in een band of koor. Wie weet wil je meedoen aan een auditie of talentenshow. Wat je reden ook is, als jij wilt ontdekken wat je allemaal uit je stem kunt halen, dan pakken wij dat samen aan.  Ontwikkelen een betere zangtechniek en uithoudingsvermogen. Ik geef je tijdens de lessen tips die jou kunnen helpen je volume en bereik te vergroten.

 

Lees verder of stuur mij een bericht via whatsapp. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsles


ONTDEK

- jouw authentieke zangstem is;

- de mogelijkheden van jouw stem nog beter;

- het plezier van groeien;

- verschillende zangstijlen;

- dat je presentaties en zelfvertrouwen verbeteren.

 

LET'S GO... BOEK JE PROEFLES

Loop je al een tijdje rond met het idee om zanglessen te gaan volgen? Dan heb ik een vraag voor jou. Waar wacht je nog op? Kom gezellig lessen bij Zangles-GO.

 

Neem 1 of 2 liedjes mee die je leuk vindt naar de proefIes en dan beginnen we gelijk met het "fine tunen". Ik weet dan ook meteen wat jouw stemgeluid en stijl is. Het is geen auditie, dus geen stress, gewoon lekker zingen. Met grappige, ontspannende, eenvoudige en soms wat moeilijkere oefeningen coach ik jou naar betere resultaten en word zekerder van jezelf en van je stem.

 

ALLEEN OF MET Z'N TWEETJES

Bepaal voor jezelf welke les het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een privé-les. Alle tijd en aandacht is dan voor jou. Een andere mogelijkheid is een duo-les, waarin je gezellig samen met een vriend of vriendin de les volgt en kunt sparren. Let's start having fun!

 

WAT KOST HET?

Dat is geen onbelangrijke vraag. Klik op de link en lees meer over de tarieven.

Met Zangles-GO kom je verder. Klik op de link om je aan te melden via de website of stuur een berichtje via whatsapp


COVID-MAATREGELEN

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. De berichtgeving en updates van het RIVM worden daarom door mij, in de gaten gehouden en gehanteerd, zodat de lessen op een verantwoorde manier kunnen plaatsvinden.