COACHING LESSEN

 

ELK VOGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS...


schorre kip

WAT VOOR ZANGER BEN JIJ?

 

Iedereen kan zingen. Als je een stem hebt, kun je zingen. Daar ben ik van overtuigd. Maar heb jij je stembanden wel onder controle? 

 

Ben jij een zanger die vindt dat ie geweldig kan zingen onder de douche,?  Of ben jij een levende jukebox en zing jij keihard mee met alle liedjes in de auto? Of ben jij meer het type rockster tijdens het koken of schoonmaken? Misschien ben je iets serieuzer en zing je solo in een band of koor. Wie weet wil je meedoen aan een auditie of talentenshow. Wat je reden ook is, als jij wilt ontdekken wat je allemaal uit je stem kunt halen, dan pakken wij dat samen aan.  Ontwikkelen een betere zangtechniek en uithoudingsvermogen. Ik geef je tijdens de lessen tips die jou kunnen helpen je volume en bereik te vergroten.

 

Lees verder of stuur mij een bericht via whatsapp. Dan maken we een afspraak voor een proefsessie zangcoaching.


ONTDEK

- jouw authentieke zangstem is;

- de mogelijkheden van jouw stem nog beter;

- het plezier van groeien;

- verschillende zangstijlen;

- dat je presentaties en zelfvertrouwen verbeteren.

 

VRAAG EEN PROEFLES AAN

Loop je al een tijdje rond met het idee om zanglessen te gaan volgen? Dan heb ik een vraag voor jou. Waar wacht je nog op? Boek gezellig een proefles. Dan gaan we aan de slag.

 

Neem 1 of 2 liedjes mee die je leuk vindt naar de proefsessie, dan beginnen we gelijk met het "fine tunen". Ik weet dan ook meteen wat jouw stemgeluid en stijl is. Het is geen auditie, dus geen stress, gewoon lekker zingen. Met grappige, ontspannende, eenvoudige en soms wat moeilijkere oefeningen coach ik jou naar betere resultaten en word je zekerder van jezelf en van je stem.


WELKE LESVORM PAST BIJ JOU?

Bepaal voor jezelf wat het beste bij jou past. Kies je voor een privé-coaching dan is alle tijd en aandacht voor jou. Een andere mogelijkheid is een duo-sessie, waarin je gezellig samen met een vriend of vriendin de les volgt en kunt sparren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om als groep gecoacht te worden. 

De bedragen zijn per persoon en inclusief BTW. Tarieven m.i.v. 1 september 2023


COACHING PAKKETTEN

Naast de losse lessen kun je kiezen voor een pakket. 3, 5 of 10 lessen. De lesdagen plannen we vooruit. .......