DE ZANGCOACH

 

ER ZIT MUZIEK IN ALLES WAT IK DOE


Muziek zit in mijn DNA. In hart en nieren ben ik een zangeres en entertainer. Daarnaast ben ik de zingende Babs en voltrek ik het huwelijk als zelfstandig trouwambtenaar en zing tijdens de trouwceremonie en indien gewenst ook daarna, tijdens de taart & toost of diner.. Ik vind het fantastisch om twee geliefden te mogen trouwen!  En ja, ik ben ook zang- en vocal coach. Daarvoor bezoek je tenslotte deze site. ;-)


HOE HET BEGON

Mijn zangcarrière begon in de kerk. Als tienermeisje zong ik in een meidengroepje... Ik was me er totaal niet van bewust dat ik een talent had om te zingen en ik wilde zeker geen zangeres worden. Maar het ging me makkelijk af en steeds vaker mocht ik solopartijen zingen. Dat vond ik best wel leuk om te doen, meer niet. Later kreeg ik gigs als backing vocal in achtergrondkoortjes, ik trad op als zangeres in een jazz-formatie, in gospelgroepen en in een duo. Inmiddels sta ik al jaren als solist op verschillende podia.


AND THE WINNER IS....

In 2013 drong het pas echt goed tot me door dat ik écht kon zingen :-) Ik behaalde de halve finale in een talentenshow. Daarna veranderde veel voor mij. Ik trok mijn eigen plan en ging mijn eigen koers varen. Ik voel mij een bevoorrecht mens die doet wat ze leuk vindt en leuk vindt wat ze doet. En het geeft mij elke keer weer het gevoel dat ik "The Winner" ben!  


MIJN TRAINING

Mijn opleiding heb ik vooral uit de praktijk als zangeres.  Aan de Schumann Akademie heb ik een deeltijdstudie lichte muziek gevolgd. Daarna ontwikkelde me verder aan de hand van cursussen, CVT en EVT trainingen, workshops en andere trainingen op het gebied van de stemvorming en -ontwikkeling en op het gebied van coaching. Dat alles gebruik ik om vocalisten te helpen het beste uit zichzelf en hun voice te halen.

Zingen is gewoon leuk!

Dus, waar wacht je nog op... Kom zingen!