DE ZANGCOACH

 

ER ZIT MUZIEK IN ALLES WAT IK DOE


Muziek zit in mijn DNA. In hart en nieren ben ik een zangeres en entertainer. Daarnaast voltrek ik huwelijken als de zingende Babs, Ik ben ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar. En ook dat doe ik met mijn hele hart... Het is fantastisch om twee geliefden te mogen trouwen!  En ja, ik ben ik ook zang- en vocal coach. Want daarvoor bezoek jij tenslotte deze site. ;-)

HOE HET BEGON

Mijn zangcarrière begon in de kerk. Als tienermeisje zong ik in een meidengroepje... Ik was me er totaal niet van bewust dat ik een talent had om te zingen en ik wilde zeker geen zangeres worden. Toch ging ik steeds vaker solopartijen zingen. En ik vond het eigenlijk gewoon leuk om te doen, meer niet. Later zong ik als backing vocal in achtergrondkoortjes, ik zong in een jazz-formatie, in gospelgroepen en in een duo. En al jaren treed ik nu op als solist.

AND THE WINNER IS....

In 2013 drong het pas goed tot me door dat mijn talent écht was, ik kon écht zingen. Ik behaalde de halve finale in een talentenshow. Daarna veranderde veel voor mij. Ik trok mijn eigen plan en ging mijn eigen koers varen. Ik voel mij een bevoorrecht mens die doet wat ze leuk vindt en leuk vindt wat ze doet. En het geeft mij elke keer weer het gevoel dat ik "The Winner" ben!  

MIJN TRAINING

Mijn opleiding heb ik vooral uit de praktijk als zangeres.  Aan de Schumann Akademie heb ik een deeltijdstudie lichte muziek gevolgd. Daarna ontwikkelde me verder aan de hand van cursussen, CVT en EVT trainingen, workshops en andere trainingen op het gebied van de stemvorming en -ontwikkeling en op het gebied van coaching. Dat alles gebruik ik om vocalisten te helpen het beste uit zichzelf en hun voice te halen.

 

Zingen is FUN!

Dus, let's GO, let's sing!